Specialist in bedrijfswagens, bestelwagens & minibussen

Wie zijn we

Topvans heeft een passie voor  ondernemen en voertuigen. Als jong en dynamisch bedrijf hebben we ons gespecialiseerd in de aan-en verkoop van tweedehands bedrijfswagens, bestelwagens en minibussen. We bieden oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten die op zoek zijn naar praktische en functionele voertuigen voor hun activiteiten.

Topvans ziet zijn klanten als mensen die net als hen vooruit willen, letterlijk en figuurlijk, vandaar ook de slogan: Move forward. Daarom kan u, naast het huidig aanbod, bij Topvans ook terecht voor een specifieke zoekopdracht. We beschikken over een ruim en kwalitatief netwerk om een oplossing te vinden die bij u past. Daarenboven biedt Topvans ook verhuring aan van bestelwagens of minibussen op korte en lange termijn

Kortom, bij Topvans zit u als klant goed. Van overname tot verkoop tot verhuur.

 

Verklaring van afstand

Topvans heeft al het mogelijke gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website zo recent, correct en duidelijk mogelijk is. Niettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie fouten bevat. Topvans wijst, in het bijzonder maar zonder beperking tot een deel van deze overeenkomst, alle verantwoordelijkheid af voor onwillekeurige fouten en de nauwkeurigheid van nieuws, financiële informatie, gegevens of andere informatie die eventueel wordt vermeld op de Topvans website en advertenties. Nieuws, financiële informatie, gegevens en informatie aanwezig op de Topvans servers is door het Topvans-personeel samengesteld op basis van uiteenlopende bronnen en is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving aan de gebruiker. Topvans garandeert of beweert niets met betrekking tot de kwaliteit, inhoud, volledigheid, geschiktheid, nauwkeurigheid, gepastheid, volgorde, of gelegenheid van de inhoud van deze website.